Autoverzekering

Autoverzekering

Ga goed voorbereid op weg met een autoverzekering die u zelf kunt samenstellen. Weet u niet zeker welke verzekering bij u past? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Opstalverzekering

Opstalverzekering

Thuis is één van de belangrijkste plekken voor jou en je gezin. Verzeker je huis daarom tegen vele soorten risico’s zoals: brand, waterschade, inbraak en stormschade.

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Vaak heb je hard gewerkt voor om mooie spullen te kunnen en ben je er erg zuinig op! Verzeker je voor schade aan alle spullen binnenshuis voor als er toch iets met je spullen gebeurt.

Zorgverzekering

Zorgverzekering

Zolang je geen zorg nodig hebt wil je waarschijnlijk weinig tijd aan je zorgverzekering besteden. Op het moment dat je zorg nodig hebt is het belangrijk dat je snel de juiste zorgt krijgt!

VGZ
Reisverzekering

Reisverzekering

Lekker op vakantie of even een weekendje weg? Ga zorgeloos op reis door je te verzekeren tegen schade die ontstaat terwijl je op reis bent. Kies zelf welke dekking je nodig hebt.

Consumptief krediet

Consumptief krediet

Is de koelkast kapot en komt het op dit moment financieel even niet goed uit? Krijg tijdelijk wat financiële ruimte met een consumptief krediet. Let op, geld lenen kost geld!

LN Direct
Betaalrekening

Betaalrekening Particulier

Slim en gemakkelijk betalen? Open een bankrekening online in minder dan 5 minuten en profiteer van de diverse voordelen die online banken bieden. Krijg grip op uw betalingen!

Betaalrekening zakelijk

Betaalrekening Zakelijk

Als ondernemer is het enorm belangrijk om alle financiële zaken zo goed mogelijk te regelen. Hou je financiën eenvoudig met een zakelijke rekening. Ook voor ZZP’ers!

Logo

Overige verzekeringen

Staat de verzekering waarnaar je op zoek bent er niet tussen? Dan is online aanvragen nog niet mogelijk. Neem contact met ons op en wij helpen u graag bij het zoeken naar een passende verzekering.

Contact opnemen